Luxe vakantiewoningen op Ameland

Zoek accommodaties

Zoek en boek

Bekijk beschikbaarheid en prijzen

Vakantie huisjes Ameland

Ben je op zoek naar een vakantiehuisje op het schitterende eiland Ameland? Zoek niet verder! Bij Metz Verhuur ben je op het juiste adres!

Vakantiehuisje Ameland

Al vanaf 2002 verhuren wij luxe vakantiehuisjes op Ameland. Met slechts +/- 3.500 inwoners en 27 kilometer strandlengte is het eiland bij uitstek geschikt om optimaal te kunnen genieten van uw vakantie en de natuur. Het schitterende Waddeneiland is dan ook 4 seizoenen lang de ideale plek om helemaal tot rust te komen. Jaarlijks begroeten we vele trouwe en zeer tevreden klanten die gaan genieten van het prachtige Ameland.

Luxe vakantiehuisjes op Ameland

Onze vakantiehuisjes zijn allemaal elegant ingericht en hebben alle moderne en praktische apparaten. Hierdoor kun je onbezorgd genieten van je verblijf op het eiland Ameland. De ongedwongen sfeer en de gastvrijheid van zijn bewoners geven Ameland zijn onvergelijkelijke ambiance.

Te huur: meer dan 50 luxe vakantiehuisjes op Ameland

Het vakantiehuisje zoeken en reserveren dat bij je past, is bij ons heel gemakkelijk. Wij hebben een aanbod van ruim 50 verschillende vakantiehuisjes, verspreid over heel Ameland. Je kunt bij ons prima terecht als gezin, maar ook als volledige familie. Onze vakantie huisjes zijn geschikt vanaf 2 personen tot en met 18 personen.

Vakantiehuizen Ameland – direct online boeken

Op deze website kun je eenvoudig het gewenste vakantie huisje op Ameland vinden en direct online boeken. Bij ieder vakantie huisje staat duidelijk aangegeven wanneer het huisje beschikbaar is. Het boeken van een vakantiehuisje neemt slechts enkele minuten in beslag!

Een paar vakantiehuisjes op Ameland eruit gelicht:

vakantiehuisjes Ameland      vakantiehuizen Ameland     vakantiehuis Ameland     huisje Ameland

Vakantie op Ameland

Een vakantie op Ameland is niet zomaar een vakantie. Op Ameland kunt u genieten van uw rust maar er is uiteraard ook een hele hoop te beleven. Het eiland wordt door velen gezien als het mooiste Waddeneiland dat Nederland kent. Ameland is zo uniek doordat het niet het imago kent van een toeristische badplaats waar bootladingen vol toeristen komen. Maar waar juist een unieke balans heerst tussen een gemoedelijke toeristische sfeer in combinatie met een rustgevende omgeving. Ameland is daarbij ook geschikt voor alle leeftijden. 

Fietsen op Ameland

Sommige gasten komen puur voor hun rust, andere zoeken liever in hun vakantie een sportieve uitdaging. Op het eiland wordt volop gefietst en doordat er niet veel auto’s op het eiland komen is het hier ook bij uitstek voor geschikt. Op Ameland liggen in totaal voor ruim 100 kilometer aan fietspaden. Over het hele eiland zijn ook verschillende routes uitgestippeld waardoor er voor iedere gewenste afstand een aantrekkelijke tocht beschikbaar is. Wilt u direct fietskaarten bestellen voor Ameland? Bestel dan fietskaarten voor Ameland online of bezoek de VVV winkel op Ameland.

Sommige gasten nemen zelf hun fietsen mee, maar er zijn ook meerdere fietsverhuurbedrijven die een ongepland fietsavontuur alsnog mogelijk maken. Direct bij aankomst met de boot vindt u één van de 4 bedrijven voor fietsverhuur op het eiland.

Kitesurfen

vakantiehuisjes amelandOok krijgen wij geregeld gasten die het eiland specifiek bezoeken om langs de kust te gaan kitesurfen. Zij huren dan voor gemiddeld één week een vakantiehuisje op Ameland om zich vervolgens te mengen in de sport die de laatste jaren zo is gegroeid op het eiland. Wie besluit een huis op Ameland te gaan huren en wil gaan kiten, kan terecht bij ‘KiteAmeland’ als professionele leerschool om het kiten onder de knie te krijgen. 

Vakantiehuis Ameland

Bent u op zoek naar een van de vele vakantiehuizen op Ameland? Bekijk dan snel welke accommodaties er voor u beschikbaar zijn. Bent u in klein gezelschap: dan voorzien wij ook in luxueuze vakantiehuisjes op Ameland met groot comfort. Laat u inspireren door de kwaliteit die wij van Metz verhuur u garanderen.  

Vele vakantiehuisjes op Ameland

Bij Metz verhuur vindt u vele vakantiehuisjes op Ameland. Metz verhuur staat bekend als een verhuurbedrijf waarvan de vakantiehuisjes op Ameland altijd in zeer goede staat zijn, zowel van binnen als buiten. De gemiddelde bungalow op Ameland is voorzien van alle gemakken. Zo is er zelfs in vrijwel alle gevallen een ruime keuken met vaatwasser, oven, ruime koelkast en een Senseo/koffiezetapparaat aanwezig.

De gezelligste accommodaties

Bij Metz verhuur vindt u de gezelligste accommodaties op Ameland voor de hele familie. De huisjes op Ameland zijn voorzien van veel luxe en behoren dan ook tot een exclusief assortiment. Ook als alleenstaande kunt u prima terecht voor een huisje op Ameland. Jaarlijks merken wij dat onze kleinere huisjes op Ameland ook steeds meer door alleenstaanden geboekt worden.

Comfort staat bovenaan!

Al onze vakantiehuisjes op Ameland zijn compleet ingericht en comfortabel. Een groot aantal van onze huisjes zijn voorzien van sauna en soms ook van een zwembad. Verder zijn onze vakantiehuisjes compleet en modern ingericht.

Je wilt relaxen op Ameland?

Kijk dan eens naar ons aanbod aan vakantiehuisjes op Ameland! Je kunt direct online reserveren!

Nog meer luxe vakantiewoningen?

Kijk eens op de Parel van Nes! 14 luxe commandeursvilla’s bij elkaar op een toplocatie!