Vind hier uw huisje aan zee

Huisje aan zee

Een huisje aan zee huren is heerlijk. Wakker worden met de heerlijke geluiden van de zee, een lekker briesje, uitzicht over het strand: een vakantie aan zee is altijd een goed idee. Tel daar de charme van Ameland bij op en u heeft een onvergetelijke vakantie aan zee.

Een huisje aan zee op Ameland

Ameland is een van de mooiste eilanden van de Nederlandse Waddeneilanden. Het kleine eiland bestaat voor een groot deel uit natuur. Hieronder vallen bos, duin, kwelder (buitendijkse landaanwas), strand en wad. Het is dan ook niet zo gek dat u vanuit uw huisje de mooiste wandelingen en fietstochten kunt maken. Maar Ameland is niet alleen natuur. Ook op cultureel gebied kunt u een heleboel kanten op vanuit uw vakantiewoning.

Huisje aan zee op Ameland

Cultuur op Ameland

Ondanks dat Ameland niet zo groot is kent het eiland toch 10 musea. Het museum dat meteen de aandacht trekt als u naar ons eiland komt is de vuurtoren van Ameland. Deze vuurtoren is sinds 2005 ingericht als museum, en geeft u een kijkje in  het leven van de vuurtorenwachter en wat deze doet. Een ander leuk museum op Ameland is het unieke Bunkermuseum. Dit onbemande kleinschalige museum is een voormalige keukenbunker. Aan de hand van indrukwekkende verhalen, persoonlijke eilander verhalen en een prachtig diorama wordt het verhaal van deze bunker verteld. Net als de vuurtoren is dit museum een absolute aanrader tijdens uw verblijf in een huisje aan zee.

Kies uw ideale huisje

Wilt u niets missen van Ameland, de zee, de mensen en de rust die het eiland met zich meebrengt? Kies dan nu uw ideale huisje uit. Bij Metz Verhuur en Beheer heeft u keuze uit verschillende luxe huisjes, van 2 tot 8 personen. Zowel appartementen als grote huizen kunnen worden gehuurd.

2- of 4-persoons appartementen

Kies bijvoorbeeld voor een 2- of 4-persoons appartement. Kiest u voor het Kaapsduun Appartement 16, dan kiest u voor een sfeervol terrasappartement tussen het dorp Nes en het Noordzeestrand. Of kies voor het Kaapsduun Penthouse 16. Dit luxe penthouse is geschikt voor 2 personen en biedt een prachtig uitzicht over het eiland.

Luxe huisjes aan zee

Komt u met een gezin of met een groep mensen naar Ameland, dan is een van onze ruime huisjes misschien iets voor u. Zo is Vakantievilla 't Coeduin een sfeervolle woning gelegen op een duin. Deze woning heeft ruimte voor 6 personen en is ideaal voor gezinnen. Maar ook voor groepen zijn er voldoende huisjes te huren. Boerderij De Kooi is bijvoorbeeld geschikt voor 12 personen en in De Kooi Zicht kunnen zelfs 16 personen verblijven. Dus ook voor een familie- of vriendenweekend zijn er genoeg mogelijkheden bij Metz Verhuur en Beheer. Klik op de buttons hieronder om uw ideale huisje aan zee te vinden.

Appartementen  Huisjes  Groepen