Vind hier uw huisje aan zee

Een luxe en heerlijk huisje aan zee op Ameland

Een huisje aan zee op Ameland huren is heerlijk. Wakker worden met de heerlijke geluiden van de zee, een lekker briesje, uitzicht over het strand: een vakantie aan zee is altijd een goed idee. Tel daar de charme van Ameland bij op en u heeft een onvergetelijke vakantie. 

Ameland huisje aan zee huren

Wilt u niets missen van Ameland en de rust die het eiland met zich meebrengt? Kies dan nu uw ideale vakantiehuis aan zee op Ameland uit. Bij Metz Verhuur en Beheer heeft u keuze uit verschillende luxe huisjes aan zee, van 2 tot 8 personen tot een huisje aan zee voor 9 tot 18 personen. Er zijn zelfs appartementen tot 5 personen te boeken!

huisje aan zee huren op ameland

Uw ideale vakantiehuisje aan zee zit er gegarandeerd tussen!

Of u nu een huisje aan het strand, een woning in de duinen, een appartement in het binnenland of een vakantiehuisje midden in de natuur? We hebben meer dan 50 luxe vakantiehuizen in ons bezit en die staan op verschillende plekken. U geniet gegarandeerd in een Ameland huisje aan zee.

Boek uw huisje aan zee

2- of 4-persoons appartementen

Kies bijvoorbeeld voor een 2- of 4-persoons appartement. Kiest u voor het Kaapsduun Appartement 16, dan kiest u voor een sfeervol terrasappartement tussen het dorp Nes en het Noordzeestrand. Of kies voor het Kaapsduun Penthouse 16. Dit luxe penthouse is geschikt voor 2 personen en biedt een prachtig uitzicht over het eiland.

Sluit de dag af op het terras bij uw huisje aan het strand en bekijk samen de zonsondergang. Dit penthouse is ideaal als u samen met zijn tweeën een romantisch weekendje weg naar Ameland wilt.

Groot huisje voor een vakantie aan zee op Ameland

Daarnaast hebben we ook hele ruime vakantiewoningen beschikbaar. Deze zijn geschikt voor 2 personen tot maximaal 18 personen. Ze zijn van alle gemakken voorzien. U beschikt dan over alle ruimte en privacy voor een heerlijke vakantie in uw vakantiehuis aan zee. Hoe lekker is dat?

Luxe huisje aan zee huren op Ameland

Komt u met een gezin of met een groep mensen vakantie vieren op Ameland, dan is een huisje aan zee misschien iets voor u. Zo is Vakantievilla 't Coeduin een sfeervolle woning gelegen op een duin. Deze woning heeft ruimte voor 6 personen en is ideaal voor gezinnen. Maar ook voor grotere groepen is er een huisje aan zee te huren. Uiteraard ontbreekt het u aan niets en zijn de faciliteiten uitstekend.

Boerderij De Kooi is geschikt voor 12 personen en in De Kooi Zicht kunnen zelfs 16 personen verblijven. Dus ook voor een familie- of vriendenweekend zijn er genoeg mogelijkheden bij Metz Verhuur en Beheer. Een huisje aan zee is van alle gemakken voorzien. Zo kunt u onbezorgd en in volledige luxe op vakantie naar de Waddeneilanden.

Op zoek naar dat ideale last minute Ameland huisje aan zee? Bekijk dan al onze schitterende accommodaties en kies er één uit die voldoet aan uw wensen en behoeftes. Zo is er zelfs een huisje aan zee met een jacuzzi!

Boek uw vakantie 

Huisje aan zee

Ameland huisje aan zee met prachtige omgeving

Een huisje aan zee huren in Ameland voor uw vakantie op de Waddeneilanden? Dit schitterende eiland is dan een geweldig idee, want Ameland is één van de mooiste eilanden van de Nederlandse Waddeneilanden. Het kleine eiland bestaat voor een groot deel uit natuur. Hieronder vallen bos, duin, kwelder (buitendijkse landaanwas), strand en wad. Het is dan ook niet zo gek dat u vanuit uw huisje aan zee de mooiste wandelingen en fietstochten kunt maken. Ga vanuit uw Amelands huisje aan zee heerlijk de natuur in.

Wist u dat u ook heerlijk kunt fietsen op Ameland? Er ligt hier wel meer dan 100 kilometer aan fietspaden. Bent u een fietsliefhebber of bent u op zoek naar het beste Waddeneiland voor een fietsvakantie en een huisje aan zee? Dan zit u op Ameland helemaal goed. 

Maar Ameland is niet alleen natuur. Ook op cultureel gebied kunt u in de omgeving van uw vakantiehuis aan zee heel veel ontdekken. 

Een cultureel eiland

Ondanks dat Ameland niet zo groot is kent het eiland toch 10 musea. Het museum dat meteen de aandacht trekt als u naar ons eiland komt is de Vuurtoren van Ameland. Deze vuurtoren is sinds 2005 ingericht als museum en geeft u een kijkje in  het leven van de vuurtorenwachter en wat deze doet.

Een ander leuk museum om te bezoeken tijdens een vakantie op de Waddeneilanden is het unieke Bunkermuseum. Dit onbemande kleinschalige museum is een voormalige keukenbunker. Aan de hand van indrukwekkende verhalen, persoonlijke eilander verhalen en een prachtig diorama wordt het verhaal van deze bunker verteld. Net als de vuurtoren is dit museum een absolute aanrader tijdens uw verblijf op Ameland.

Natuurlijk zijn er nog veel meer bezienswaardigheden wanneer u op vakantie bent in een huisje aan zee. Ga bijvoorbeeld naar Koren- en mosterdmolen De Verwachting. Hier ontdekt u het hele proces hoe echte Amelandse mosterd wordt gemaakt. Wist u dat er 14 verschillende smaken zijn? Natuurlijk kunt u de mosterd ook daadwerkelijk proeven. Daarnaast zijn er bij het molenwinkeltje ook molenproducten te koop. Hiermee kunt u de lekkerste cake bakken!

Wij hopen u snel te begroeten in uw huisje aan het strand voor een prachtige vakantie. En bent u op het laatste moment nog van plan om een vakantie te boeken? Boek dan een last-minute naar Ameland!

Boek nu