Last minute naar Ameland boeken

Boek uw last minute naar Ameland

Wilt u last-minute naar Ameland en zoekt u nog een prettig onderkomen voor uw bezoek? Dan bent u naar het juiste adres gekomen. Bij Metz Verhuur en Beheer heeft u keuze uit een zeer ruim en volledig aanbod vakantiehuizen. Of u nu op zoek ben naar een knus appartement voor 2 of een groepsaccommodatie voor uw familieweekend: bij Metz kan het allemaal.

Last minute naar Ameland

Wilt u naar Ameland, dan is het belangrijk dat u een mooi onderkomen uit kunt zoeken. Om die reden heeft u bij ons altijd een ruime keuze. Kies bijvoorbeeld voor de 'Poort van Nes', een zeer ruime, luxe villa op een toplocatie. Deze rietgedekte villa ligt midden in het duingebied. Met genoeg ruimte rondom de woning, een zonnig terras en op loopafstand van restaurants, boetieks en shops kunt u uitstekend genieten op Ameland.

Last minute Ameland

Groepsvilla voor 14 personen

Bent u op zoek naar een iets grotere accommodatie om uw last minute op Ameland in door te brengen, dan is Villa 'De Kimme' misschien wat u zoekt. Deze 14-persoons villa is zeer ruim, voorzien van een luxe terras met voldoende zitgelegenheid en ook nog prachtig gelegen tussen de duinen. Dit is dé accommodatie om heerlijk tot rust te komen.

Tijdens uw vakantie op Ameland kunt u ook hele leuke activiteiten ondernemen. Bijvoorbeeld lekker sporten, of naar de verschillende musea die het eiland rijk is. Maar ook het bezoeken van de dorpjes op het eiland is een hele leuke activiteit.

De dorpjes van Ameland

Ameland kent in totaal 4 dorpjes: Nes, Buren, Hollum en Ballum. Al deze dorpjes spelen een rol in de geschiedenis van het eiland. Het is dan ook niet verwonderlijk dat u deze geschiedenis mee gaat pakken als u de dorpjes bezoekt. Maar naast deze geschiedenis kunt u in de dorpjes ook leuke winkeltjes, restaurantjes en nog veel meer moois ontdekken. 

Musea op Ameland

En als u de dorpjes dan toch bezoekt, pak dan meteen de leuke musea van Ameland mee. Bijvoorbeeld het Landbouw-Juttersmuseum Swartwoude in Buren. Of bezoek de vuurtoren van Ameland, die tegenwoordig dienst doet als museum. Wat u ook doet, een last minute naar Ameland wordt ongetwijfeld een succes.

Boek hier uw last minute naar Ameland