Luxe vakantiewoningen op Ameland

Zoek accommodaties

Zoek en boek

Bekijk beschikbaarheid en prijzen

Metz Verhuur Ameland

Metz Verhuur is al meer dan 15 jaar een begrip op Ameland. Als je echt wilt genieten van je vakantie op Ameland, dan maakt een luxe vakantiewoning van Metz je verblijf compleet. Het team van Metz verhuur werkt altijd aan een heerlijk verblijf voor haar gasten.

Voor Amelandliefhebbers

Veel klanten die ooit in een van de vakantiewoningen van Metz Verhuur op Ameland zijn geweest, komen met zekere regelmaat terug. Daarom is het ook belangrijk om op tijd te reserveren, want sommige huisjes zijn al een jaar vooruit volgeboekt. Bekijk onze vakantiehuisjes op Ameland.

Van alle gemakken voorzien

Alle luxe vakantiewoningen die Metz Verhuur verhuurt, zijn van alle gemakken voorzien. Los van de stijlvolle inrichting beschikt ieder huisje over een set van complete voorzieningen, zoals: internet, smart-tv, wasmachine, wasdroger, kinderbed, kinderstoel, ruime keuken, terras met loungeset, kwaliteitsmatrassen etc. 

Ruim 50 verschillende luxe vakantiewoningen

Metz verhuur en beheer beschikt over ruim 50 luxe verschillende vakantiewoningen. Voor elk wat wils. Alle vakantiewoningen zijn voorzien van een luxe en unieke inrichting. Bekijk onze accommodaties en ervaar het zelf!

Van 2 tot 18 personen

Mensen die bij Metz Verhuur een vakantiewoning huren doen dit niet alleen als vakantieverblijf, maar ook regelmatig voor het vieren van een bruiloft of een familiebijeenkomst. Een groot deel van de accommodaties biedt plaats voor maar liefst 18 personen, met behoud van privacy: zo zijn er 9 slaapkamers. 

Parel van Nes

Naast de 50 luxe vakantiewoningen verhuren wij nu ook 14 luxe commandeursvilla's op een toplocatie! Neem eens een kijkje op de Parel van Nes!

Heb je vragen?

Op onze website kun je eenvoudig onze luxe vakantiewoningen bekijken. We doen er alles aan om onze informatievoorziening uitgebreid en actueel te houden. Mocht je toch vragen hebben over onze accommodaties of het boeken hiervan, neem dan contact met ons op. We helpen je graag verder.

Metz Verhuur

Metz Verhuur
Strandweg 21
9163 GK Nes Ameland

Tel: 0519-543436
Mob: 06-11516754
E-mail: info@metzverhuur.nl

Rabo Bank: 1506.69.593
IBAN: NL42 RABO 0150 6695 93
BIC: RABONL2U