Overzicht

Restaurants & eetcafés

Vanuit uw vakantiehuis op Ameland bent u altijd in de buurt van een heerlijke plek om te eten of te drinken. Er zijn er talloze restaurants om een lekker hapje te gaan eten of zelfs uitgebreid te dineren. Gelegen op prachtige locaties zoals het strand of in het centrum. De restaurants en eetcafés zijn in diverse sferen en prijsklassen te vinden. Zo vindt iedereen een restaurant naar zijn of haar wens.

Restaurant ’t Koaikershuus, gelegen naast de Nassaukooi, werd vroeger bewoond door de Kooikerfamilies. Tegenwoordig wordt deze prachtige boerderij gebruikt als sfeervol restaurant, waar u zowel binnen als buiten kunt genieten van uiteenlopende gerechten. Tevens kunt u hier uw elektrische fiets of auto opladen. Zo kunt u met een gevulde maag uw prachtige tocht over Ameland vervolgen.

Voor overheerlijke spareribs zou u Frankie’s Rib & Steakhouse moeten bezoeken. Hier worden malse porties vlees gebruikt, speciaal geselecteerd door de beste slagers van Friesland. Houdt u van een uitdaging? Wanneer u die verrukkelijke steak van 750 gram op krijgt, bemachtigd u een plekje op de Frankie’s Rib & Steakhouse Wall of Fame. Een herinnering om nooit te vergeten!

Restaurant Cantina Dolores serveert van Mexicaanse fajitas tot Spaanse tapas. Een vleugje Mexicaanse heerlijkheid op Ameland  in een ongedwongen zuidelijk restaurant met Mexicaanse aspecten. Wist u dat men hier ook overnachten in één van de ‘Mexicaanse’ kamers? Prachtig gelegen, midden in het centrum van Hollum, is dit wellicht de ideale uitvalsbasis voor een verkenningstocht door het dorp.