Overzicht

Strandpaviljoens

Op Ameland zijn 4 gezellige strandpaviljoens te vinden met elk haar eigen verassend lekkere gerechten. Elk dorp herbergt een uniek strandpaviljoen. Turend over de uitgestrekte zee kunt u hier genieten van een lekker drankje, een heerlijke maaltijd of simpelweg een goed gesprek. Dat is pas genieten.

Strandpaviljoen ’t Strandhuys in Buren typeert zich door haar brede terras. Het biedt nog meer charme aan uw persoonlijke strandbeleving. Naast een uitgebreid diner kunt u hier ook terecht voor een verkoelend ijsje of drankje tijdens uw wandeling over het strand.

Een combinatie van Streetfood, classics en Mediterraans. Strandpaviljoen Sjoerd in Nes maakt het waar! Mede dankzij de heerlijke gerechten is Sjoerd in 2018 uitgeroepen tot beste Strandpaviljoen van De Wadden. U bent van harte welkom de tomeloze gezelligheid en relaxte sfeer zelf te ervaren. 

Gelegen aan het fietspad en om de hoek bij Strandpaviljoen Ballum vindt u natuurgebied het Groene Strand. Hier zijn talloze wandel- en fietsroutes te vinden. Trek eropuit en laat u achteraf in de zachte kussens van Strandpaviljoen Ballum vallen. Of kom gewoon lekker aanwaaien. Ook dan is er wellicht een mooi plekje in de zon voor u beschikbaar.

The Sunset Hollum, uniek door het oogverblindende uitzicht over Terschelling. En met goed zicht heeft u zelfs de kans om een stukje van het vaste land van Friesland te zien. Geniet van een uitgebreide lunch met zomerse beats door de speakers op het “Ibiza van Nederland”. Wilt u na een strandbezoek The Sunset zelf komen ervaren? Dan kunt u desgewenst een verfrissende douche nemen om de zandkorrels weg te spoelen.