Boek uw vakantie op Ameland

Een heerlijke vakantie op Ameland

Ameland, een van de mooiste Waddeneilanden van Nederland. Met prachtige natuur, leuke dorpjes, mooie musea en heel veel leuke activiteiten die op het eiland gedaan kunnen worden. Dit maakt van Ameland een uitstekende vakantiebestemming. 

Vakantie op Ameland

Een Vakantie op Ameland staat bol met leuke dingen. Wat dacht u bijvoorbeeld van lekker (kite)surfen in de Noordzee? Of parachutespringen boven het eiland? Wat u ook wilt doen, het is bijna allemaal mogelijk op Ameland. En dat maakt een vakantie op Ameland ook zo leuk. Door de grote hoeveelheid natuur die het eiland rijk is kunt u ook echt heerlijk tot rust komen. Zo wordt genieten tijdens uw vakantie op Ameland onvermijdelijk.

Vakantie Ameland Vuurtoren

Culturele uitstapjes 

Ook kunt u op Ameland genieten van cultuur. Bijvoorbeeld in een van de 10 musea die het eiland rijk is. Bezoek de Vuurtoren van Ameland om te ontdekken hoe het vroegere leven van de vuurtorenwachter er uit zag. Ontdek het Juttersleven in het Landbouw-Juttersmuseum Swartwoude. Of bezoek een van de andere mooie musea die u op Ameland tegen kunt komen, en ontdek de geschiedenis van dit eiland.

Om optimaal van uw vakantie op Ameland te kunnen genieten kunt u bij Metz Verhuur uit een groot aantal vakantiehuizen kiezen. U heeft keuze uit kleine appartementen, voor twee personen, maar ook uit grote groepsaccommodaties. 

Vakantie op Ameland in een appartement

Bij Metz Verhuur kunt u uit verschillende luxe appartementen kiezen. Bijvoorbeeld een mooi 4-persoons appartement of een van de twee luxe Penthouses. Kaapsduun Penthouse 16 is een ruim 2-persoons penthouse met een prachtig uitzicht over het eiland. Bent u op zoek naar een 4-persoons appartement, dan is Kaapsduun Penthouse 15 misschien wat u zoekt. Deze heeft een zelfde uitzicht als de 2-persoons variant, maar is een stuk ruimer. 

Vakantiehuizen op Ameland

Naast appartementen kunt u op Ameland ook heel veel mooie vakantiehuizen huren. Bij Metz Verhuur heeft u de keuze uit verschillende 2-8 persoons vakantiewoningen, maar ook uit bijna 25 groepsaccommodaties. Alle vakantiewoningen zijn volledig uitgerust voor een onbezorgde vakantie. En de groepsaccommodaties zijn zeer geschikt voor familie- en vriendenweekenden. Bekijk nu ons aanbod en reserveer uw vakantie op Ameland.

Vakantiewoning  Groepsaccommodatie