Boek uw vakantie op Ameland

Een heerlijke vakantie op Ameland

Een vakantie op Ameland is uniek en bijzonder, vooral in een luxe vakantiewoning van Metz Verhuur. Onze vakantiewoningen zijn prachtig gelegen in een natuurrijk gebied op Ameland. Vul het aantal personen in, kies uw favoriet en boek een luxe en karaktervolle vakantievilla op Ameland. Buitengewoon genieten!

Ameland: dé perfecte vakantiebestemming! 

Ameland, een van de mooiste Waddeneilanden van Nederland. Met prachtige natuur, leuke dorpjes, mooie musea en heel veel leuke activiteiten die op het eiland gedaan kunnen worden. Dit maakt van Ameland een uitstekende vakantiebestemming. 

Vakantie op Ameland

Een vakantie op Ameland staat vol met leuke dingen. Wat dacht u bijvoorbeeld van lekker (kite)surfen in de Noordzee? Of parachutespringen boven het eiland? Wat u ook wilt doen, het is bijna allemaal mogelijk op Ameland. En dat maakt een vakantie op Ameland ook zo leuk. Door de grote hoeveelheid natuur die het eiland rijk is kunt u ook echt heerlijk tot rust komen. Zo wordt genieten tijdens uw vakantie op Ameland onvermijdelijk.

Vakantie boeken

Leuke dorpjes

Wanneer u een bezoek brengt aan dit prachtige eiland heeft u vele mogelijkheden om Ameland op zijn best te verkennen. Dit populaire eiland kenmerkt zich door de vier kleine, maar gezellige dorpjes: Hollum, Nes, Buren en Ballum. Vooral Nes is onder toeristen een erg geliefd dorpje. De café's en restaurants zitten altijd gezellig vol, er zijn veel leuke winkeltjes te vinden en in het hoogseizoen is er vrijwel iedere week een markt. Bevind je je in het centrum van Nes? Het strand ligt op ongeveer 10 tot 15 minuten lopen. Zeker een bezoekje waard! 

Een dagje vertoeven in Buren, Bollum of Hollum? Ook dan heb je genoeg mogelijkheden voor een middagje volop vermaak. Bezoek Vuurtoren Bornrif in Hollum, geniet van de rustige sfeer die heerst in Ballum of breng een bezoek aan natuurgebied 'Het Oerd' in Buren.

Elk seizoen bruist het op Ameland van gezelligheid. Niet alleen de natuur of dorpjes is het verkennen waard, maar ook de vriendelijke inwoners van de vier kleine dorpjes zorgen voor een aangenaam vakantiegevoel. 

Culturele uitstapjes 

Ook kunt u op Ameland genieten van cultuur. Bijvoorbeeld in een van de 10 musea die het eiland rijk is. Bezoek de Vuurtoren van Ameland om te ontdekken hoe het vroegere leven van de vuurtorenwachter er uit zag. Dit historische rijksmonument van 55,3 meter hoog is sinds kort te bezichtigen en telt maar liefst 15 verdiepingen. Na het nemen van de 236 traptredes is de top van de vuurtoren bereikt en heeft u een prachtig panoramisch uitzicht over de zee, het uitgestrekte landschap van Ameland en over Terschelling. Een leuke en interessante activiteit voor jong en oud. 

Ontdek het Juttersleven in het Landbouw-Juttersmuseum Swartwoude of breng een bezoek aan een van de andere mooie musea die u op Ameland tegen kunt komen. Ameland is rijk aan culturele bezienswaardigheden. Het bezichtigen van een van de vele bezienswaardigen levert u unieke ervaring op. Ongetwijfeld de moeite waard!

Ameland ontdekken

Vakantie op Ameland

Om optimaal van uw vakantie te kunnen genieten, kunt u bij Metz Verhuur uit een groot aantal vakantiehuizen kiezen. U heeft keuze uit kleine appartementen voor twee personen, maar ook uit grote groepsaccommodaties. 

Vakantie op Ameland in een appartement

Bij Metz Verhuur kunt u uit verschillende luxe appartementen kiezen. Bijvoorbeeld een mooi 4-persoons appartement of een van de twee luxe Penthouses. Kaapsduun Penthouse 16 is een ruim 2-persoons penthouse met een prachtig uitzicht over het eiland. Bent u op zoek naar een 4-persoons appartement, dan is Kaapsduun Penthouse 15 misschien wat u zoekt. Deze heeft een zelfde uitzicht als de 2-persoons variant, maar is een stuk ruimer. 

Luxe en moderne vakantiehuizen

Naast appartementen kunt u op Ameland ook heel veel mooie vakantiehuizen huren. Bij Metz Verhuur heeft u de keuze uit verschillende 2-8 persoons vakantiewoningen, maar ook uit bijna 25 groepsaccommodaties. Alle vakantiewoningen zijn volledig uitgerust voor een onbezorgde vakantie. En de groepsaccommodaties zijn zeer geschikt voor familie- en vriendenweekenden. Bekijk nu ons aanbod en reserveer uw vakantie.

Vakantiewoning  Groepsaccommodatie

Last minute naar Ameland

Last minute op vakantie naar Ameland? En zoekt u nog een fijn onderkomen voor uw bezoek? Metz Verhuur heeft een prachtig aanbod aan luxe en karaktervolle vakantiewoningen dicht bij zee en tussen de duinen. Het aanbod bestaat uit de meest moderne vakantiewoningen, ieder met een eigen verhaal. Bij Metz Verhuur bent u aan het juiste adres wanneer u last minute naar Ameland wilt gaan. Kies uit één van onze luxe vakantiewoningen en geniet van de gemoedelijke rust die op dit prachtige waddeneiland heerst.