Vakantiehuis aan zee

Vakantiehuis aan zee

Vakantiehuis aan zee

Bent u wel eens op vakantie geweest op Ameland? Dit prachtige Waddeneiland (het vierde bewoonde eiland vanuit het westen gerekend) is een grote verzameling van natuur en rust. Maar ook voor cultuur zit u goed op dit eiland. Het moge in ieder geval duidelijk zijn dat een vakantiehuis aan zee op Ameland een heerlijke vakantiebestemming is.

Activiteiten op Ameland

Tijdens uw vakantie op Ameland kunt u allerlei leuke activiteiten ondernemen. Als eiland wordt Ameland natuurlijk omringd door water. Hierdoor kunt u op Ameland de leukste watersporten doen. Kite- en golfsurfen, kayaken, maar ook vissen behoort uiteraard tot de mogelijkheden. Naast wateractiviteiten zijn er op Ameland ook voldoende activiteiten op het droge te doen.

Sport en spel op Ameland

Zo kunt u bijvoorbeeld Tennissen en Squashen op het eiland. Maar ook lekker paardrijden over het strand. Er is een golfbaan op het eiland aanwezig, en ook een bowlingbaan. En bent u in een avontuurlijke bui? Ga dan parachutespringen boven het eiland. Wat u ook wilt doen op Ameland: bijna alles is mogelijk.

Musea op Ameland

Ook als u een liefhebber van musea bent kunt u genieten vanuit uw vakantiehuis aan zee. Ameland kent namelijk tien musea. Hieronder vallen bijvoorbeeld de Vuurtoren van Ameland, maar ook het kleine bunkermuseum (onbemand) aan de kustlijn. Maar ook Nobels Nostalgische Museum dat een mooie verzameling aan historische automobielen, motoren, winkelinterieurs en nog veel meer tentoonstelt. Of het Landbouw-Juttersmuseum Swartwoude. Hier ziet u de landbouwgeschiedenis van Ameland en allerlei voorwerpen die door Jutters zijn verzameld. Dit is echt een museum dat het eilandleven door de jaren heen verteld. 

Vakantiehuis aan zee huren

Wilt u deze leuke musea bezoeken? Of lekker actief doen op Ameland en een van de watersporten of andere activiteiten ondernemen? Huur dan een vakantiehuis aan Zee van Metz Verhuur.

Wij bieden verschillende types woningen. Van appartementen tot vakantiehuisjes en zelfs groepswoningen. Huur bijvoorbeeld een mooi 2-persoons penthouse met uitzicht over het eiland. Of huur de 8-persoons Poort van Nes, een ruim vakantiehuis aan zee in het duingebied van het karakteristieke dorpje Nes. Het huisje is luxe ingericht beschikt over alles dat u nodig heeft voor een lekkere vakantie aan zee.

Appartement huren  Vakantiehuis huren

Vakantiehuis aan zee

Groepsaccommodaties aan zee

Ook kunt u bij Metz Verhuur Groepsaccommodaties aan zee huren. Dit zijn vakantiehuizen waar 9 tot 18 personen in kunnen verblijven. Deze woningen zijn ideaal voor familie- of vriendenweekenden. De woningen zijn zeer ruim en geschikt voor al uw vakantieplannen!

Boek uw groepsaccommodatie