Kies uw vakantiehuis op Ameland

Een vakantiehuis op Ameland huren

Bent u op zoek naar een vakantiehuis op Ameland? Dan bent u naar het juiste adres gekomen. Metz Verhuur heeft een zeer ruim aanbod appartementen, vakantiehuizen en groepsaccommodaties op Ameland. De appartementen zijn geschikt voor 2- tot 4 personen, de vakantiehuizen voor 4 tot 9 personen en de groepsaccommodaties voor 9 t/m 18 personen. Dus ongeacht de grootte van uw gezin, familie of vriendengroep, er is altijd een mooi vakantiehuis op Ameland voor u te vinden. 

Een vakantiehuis op Ameland huren

Om u zo goed mogelijk te kunnen helpen aan uw ideale vakantiehuis op Ameland hebben wij er voor gezorgd dat wij een zeer ruim aanbod aan vakantiewoningen hebben. Zo is er voor elke wens een mooie vakantiewoning te vinden. Wat dacht u bijvoorbeeld van de prachtige Helmduin Villa? Deze ruime 8-persoons vakantiewoning staat tussen de duinen en het strand. Het huis is stijlvol ingericht en voorzien van alles wat u nodig heeft tijdens uw verblijf. 

Vakantiehuis Ameland Helmduin

Ook kleinere vakantiehuizen beschikbaar

Is een 8-persoons Villa te groot voor u en bent u op zoek naar een woning die net iets compacter is? Misschien bent u dan op zoek naar de 'De Regge' Villa. Dit is een mooie vrijstaande villa voor 5 personen. Dit vakantiehuis in Ameland is vlakbij het strand gelegen. U heeft bij deze woning nog 850m² eigen terrein waarop u heerlijk uw eigen gang kan gaan. Wel zo lekker tijdens een vakantie.

Groepsaccommodaties op Ameland

Ook voor het huren van een groepsaccommodatie op Ameland zit u goed bij Metz verhuur. Met keuze uit bijna 25 woningen voor 9-18 personen is er voor elke groep wel iets moois te vinden. Bijvoorbeeld Villa De Kooizicht voor 16 personen. Of de prachtige Villa Ter Duinen voor 10 personen. Waar u ook voor kiest, u gaat een onvergetelijke vakantie op Ameland beleven in een vakantiehuis van Metz verhuur.

Vakantiehuis Ameland Ter Duinen

Activiteiten op Ameland

Vanuit uw vakantiehuis op Ameland kunt u de leukste activiteiten ondernemen. Ameland is natuurlijk een eiland, waardoor wateractiviteiten voor de hand liggen. Kite- en golfsurven, kayaken... het behoort allemaal tot de mogelijkheden. Maar ook activiteiten op het droge zijn mogelijk op ons mooie eiland.

Actief op het droge

Zo kunt u bijvoorbeeld gaan boogschieten op het strand. Kunt u de roos raken? Of ga in teams beachvolleyballen en wordt de koning van het volleybalveld. Zo is er van alles te doen op Ameland. Een kleine greep uit de mogelijkheden:

Zoals u ziet kunt u allerlei leuke activiteiten doen tijdens uw vakantie. Huur daarom nu uw vakantiehuis op Ameland en kom genieten van ons prachtige veelzijdige eiland.

Boek nu direct

Appartement  Vakantiehuis  Groepen