Boek weekendje Ameland en maak kennis met dit mooie Waddeneiland en onze luxe vakantiewoningen

Een weekendje Ameland is dé perfecte manier om even uit de dagelijkse sleur te ontsnappen. Maak gebruik van één van onze prachtige luxe accommodaties en kies een vakantiewoning die aansluit bij uw wensen.

Wilt u tijdens uw weekendje op Ameland bij het strand zitten, een gezellig dorpje of wilt u een vakantiewoning met een eigen zwembad? Wij laten iedere wens in vervulling gaan.

Uw favoriete accommodatie vindt u hier

Een comfortabel weekendje Ameland

Wilt u echt genieten van uw weekendje op Ameland? Dan helpen wij u met alle plezier aan uw ideale verblijf.

Wij hebben meer dan 50 vakantiehuizen, familiehuizen en appartementen in ons beheer. Elke woning is weer anders en heeft zijn eigen unieke kenmerken.

Ieder verblijf is erg modieus ingericht en van alle gemakken voorzien zodat u tijdens het weekendje op Ameland nergens druk over hoeft te maken.

Een weekendje weg naar de Waddeneilanden waarin u echt tot rust kan komen en u alles binnen hand bereik heeft.

Met ruim 15 jaar ervaring en een uitgebreid aanbod van accommodaties bent u bij ons aan het juiste adres.

Zoek op basis van uw eigen wensen naar een vakantiewoning die helemaal aansluit bij uw behoeftes of vraag gerust om hulp.

Ons team kijkt graag met u mee om een geschikte vakantiewoning te vinden! Metz Verhuur Ameland in het kort:

  • Meer dan 50 prachtige vakantiewoningen.
  • Iedere woning is erg comfortabel en van alle gemakken voorzien.
  • Accommodaties voor 2 tot 18 personen.

Uw wensen staan centraal

Het Waddeneiland Ameland is niet groot, maar wel erg divers! Hierdoor is er veel mogelijk op het eiland en kunnen wij u verschillende mooie accommodaties aanbieden.

Wilt u samen een weekendje Ameland boeken? Dan hebben wij mooie appartementen voor twee personen, maar ook hebben wij luxe familiehuizen. Dit zijn dé perfecte woningen voor een familieweekend.

Zit u graag aan het strand, wilt u een rolstoelvriendelijke woning of heeft u liever een appartement met een romantisch uitzicht op zee en waar u tijdens het diner kan genieten van de zonsondergang? Alles is bij ons mogelijk!

Daarnaast hebben wij ook accommodaties die centraal op het eiland liggen, een eigen zwembad of zelfs wellness faciliteiten hebben. Een goede keus als u op zoek bent naar rust en ontspanning.

Een weekendje Ameland met een grote groep

Op zoek naar een mooi vakantiehuis op Ameland voor een weekendje weg met uw familie, vriendengroep of met uw vereniging? Wij hebben schitterende accommodaties waar u kanverblijven.

Wij hebben accommodaties die geschikt zijn voor negen, tien, twaalf, veertien, zestien of zelfs achttien personen.

Onze vakantie huisjes op Ameland zijn gelegen op verschillende plaatsen. Wilt u een huisje in de duinen, op het strand, in het binnenland, het bos of een huisje aan zee? Het is allemaal mogelijk. 

Kortom: u zit bij Metz Verhuur voor een weekendje weg op Ameland helemaal goed. Een garantie voor heerlijk weekendje weg naar dit prachtige Waddeneiland.

Een vuurtoren die te bezoeken is tijdens het weekendje op Ameland.

Een vakantiewoning in de duinen die te boeken is voor een weekendje op Ameland

Het schitterende Waddeneiland Ameland

Zoals eerder aangegeven is het Waddeneiland klein, maar fijn. Er is hier ontzettend veel te doen en te zien. Geen dag is hetzelfde tijdens uw weekendje op Ameland.

Bent u een fervente fietser of wandelaar? Dan is Ameland een geweldige keus! Op dit eiland zijn er veel mooie fiets- en wandelroutes aanwezig. Wel meer dan 100 kilometer aan fietspaden.

De fiets- en wandelroutes bieden u een schitterend uitzicht over de zee, weides en terrassen. De natuur is hier adembenemend.

Heerlijk eten en drinken

De routes brengen u langs verschillende gezellige pittoreske dorpjes. Een mooi moment om even af te stappen en wat te proeven van de lokale lekkernijen!

Er zijn veel leuke restaurants op Ameland aanwezig waar u heerlijk kan eten en drinken. Zowel in het binnenland als op het strand vindt u mooi gelegen restaurants en eetcafés.

Zo is de keus reus op dit kleine Waddeneiland. Genieten van Spareribs, heerlijke Spaanse tapas, steaks of van vis? Het is allemaal mogelijk.

Er zijn zelfs vier strandpaviljoens waar u heerlijk kan chillen, lunchen, dineren of gewoon plaats kan nemen na een lange fiets- en wandelroute voor een kop koffie of een verfrissend drankje. 

Alsof dat nog niet genoeg is kunt u ook een Ierse pub bezoeken en kan er zelfs gestapt worden in de lokale discotheek tot in de late uurtjes. Zowel jong als oud kan zich hier uitstekend vermaken tijdens het weekendje op Ameland.

Er is veel te zien, doen en beleven op Ameland!

Daarnaast is er ook veel te zien! U raakt hier niet uitgekeken want niet alleen vindt u hier gezellige horecagelegenheden en een mooie natuur, maar ook een rijke historie.

Voor zowel jong als oud zijn er veel leuke uitstapjes en bezienswaardigheden. Zo kunt u naar het Bunkermuseum, Korenmolen de Phenix of beklim de beroemde Vuurtoren, namelijk Vuurtoren Bornif.

Dit is een prachtig rijksmonument wat er al staat sinds de 19e eeuw! Het wordt tegenwoordig gebruikt als museum. In dit museum liggen veel verloren verhalen en deze liggen klaar om ontdekt te worden.

Vergeet vooral niet even naar de top te klimmen om te genieten van het schitterende uitzicht over Ameland. Een activiteit die u niet over mag slaan tijdens uw weekendje op Ameland! Let op: u moet 236 traptreden nemen om de top te bereiken.

Kortom: u hoeft zich op Ameland niet te vervelen!

Uw weekendje op Ameland begint hier

Boek bij ons een weekendje Ameland en geniet van het Waddeneiland en van onze luxe vakantiewoningen. De combinatie maakt uw vakantie tot een succes.

Reserveer uw favoriete accommodatie wel op tijd want sommige populaire woningen worden soms al een jaar vooruit geboekt.

Zit de vakantiewoning, die u op het oog heeft, toch vol? Houdt de volgende pagina in de gaten want daardoor kunt u alsnog misschien last minute naar Ameland.

Wees er op tijd bij en boek uw weekendje Ameland snel bij ons!

Boek hier snel uw weekendje weg!