Algemene voorwaarden

1) Waar komt op Ameland de boot aan?
De veerboot naar Ameland vertrekt van Holwerd en komt na circa 45 minuten aan in Nes op Ameland. Wanneer u uw auto mee wilt nemen naar het eiland raden wij u aan om deze tijdig te reserveren. Dit kan door contact op te nemen met Wagenborg Passagiers Diensten (www.wpd.nl). Neemt u geen auto mee dan hoeft u ook niet te reserveren. Op Ameland staan er op de pier altijd taxi's en bussen voor u klaar. 

2) Hoe laat kunnen we in onze accommodatie?
Na 16:00 uur 's middags kunt u uw accommodatie betrekken.

3) Hoe laat worden we verzocht onze accommodatie te verlaten?
U wordt verzocht uiterlijk om 10:00 's morgens uw accommodatie te verlaten en de sleutel in te leveren bij de receptie van Metz verhuur en beheer, aan de strandweg 21 in Nes. In enkele woningen is de vertrektijd 09:00 uur.

4) Zijn huisdieren toegestaan in de accommodaties?
Over het algemeen zijn huisdieren in de accommodaties van Metz verhuur & beheer welkom, er zijn echter uitzonderingen. Geef in ieder geval altijd bij het reserveren aan als u een huisdier wilt meenemen.

5) Waar kunnen we op Ameland fietsen huren?
Dit kunt u doen bij ons dochterbedrijf Rent Your Bike. U kunt dit aangeven bij de reservering of direct contact opnemen: 06 2700 0007. Het is ook mogelijk bij aankomst fietsen te huren op onze receptie.

6) Kunnen we direct een verzekering bij u afsluiten?
Wij adviseren u altijd een reis en annuleringsverzekering af te sluiten bij uw (eigen) verzekeringsmaatschappij. Uw eigen verzekeringsmaatschappij of tussenpersoon is vaak coulant(er) en sneller bij het oplossen problemen. Deze verzekeringen zijn bij Metz verhuur & beheer niet af te sluiten. 

7) Kunnen we na de reservering nog bedlinnen bij boeken?
Dit is mogelijk. U kunt deze huren en betalen op onze receptie aan de strandweg 21 te Nes op Ameland.

8) Wanneer moet uiterlijk de betaling ontvangen en verwerkt zijn?
De betaling dient zo spoedig mogelijk na reservering te worden voldaan. Als u termijnen niet op tijd heeft voldaan, behoudt Metz verhuur & beheer zich het recht de reservering te annuleren.

9) Aanvullende voorwaarden
Metz verhuur & beheer behoudt ten alle tijde het recht een reservering te annuleren. Dit zou kunnen voorkomen wanneer bijvoorbeeld het reserveringssysteem een foutieve prijsopgave toont die niet overeenkomt met de actuele huurtarieven. U wordt hier altijd van op de hoogte gesteld.

10) Veerdienst 
Aanpassingen of annuleringen in het vaarschema van de veerdienst naar Ameland zullen niet leiden tot terugbetaling van de huursom van uw accomodatie.